onsdag 1. oktober 2008

rydde,rydde og rydde...og litt om møbelering og sånn

...jobba i dag..og da jeg kom hjem var det kjøttkaker og poteter på bordet.. flinke gutter det tenker jeg... fikk også en gledelig overraskelse i dag da gutta ringte meg da de var på vei hjem med et skap jeg har sikla på etpar år... her er det...
synes det passer perfekt inn i spisestua sammen med de andre møblene i samme "familie".. og endelig kunne jeg pakke opp alle eskene det stor "glass" på... og så passet det bedre dersom jeg snudde bordet så har også rukket å om møbelere litt i dag...

også fikk jeg hjelp til å henge opp speilet i gangen/hallen over den hvite kommoden.. foreløpig sitter det to gamle porselensdukker oppå den men vet ikke helt hva jeg skal ha der.... Bra jeg skal ha Perfect Home party snart... :-)

også legger jeg v etpar bilder av badet... der skal vi ikke pusse opp- ganske nytt, og elsker boble-badekaret............so long...!! Ha en fin kveld!!

4 kommentarer:

Fru Fjeldhammer sa...

Party.. og jeg ekke invitert!?! *S*

Heldiggrisen du, et slikt skap har jeg siklet på i 4år eller noe!!
Snille gutter du har.. det er veldig fint hjemme hos dere!!

klem

Fru Fjeldhammer sa...

forressten, du må gå inn på Http://norskeinteriorblogger.blogspot.com og bli med der.. slik at leserne finner deg!!!

klem

Fru Fjeldhammer sa...

Badeland hørtes koslig ut.. dere får kose dere!!

Oliventreene mine er lettest å holde i live, for di er falske..*LOL* (har en ekte også og den har levd i 4 mnd...) flotte trær..

klem

Home By Virginia sa...

Kjempe fint og koselig hjem du har... :)
*Klem*