søndag 28. desember 2008

...fortsatt god jul...

Tenerife er tilbakelagt og det var veldig godt med en uke på solsenga.. :-) ..julen kom veldig brått på og vi fikk litt dårlig tid med storebrors rom som skulle være klart til jul.. vi har nesten ikke sett han nede i stua i jula.. han storkoser seg på sitt nye gutterom.. sengeteppe, sorte puter og sort gulvteppe ble det og gardiner kom fra bestemor.. skikkelig tøfft ble det..



x



Nå er det visst kjelleren som står for tur.. der skal det lages gang og kjellerstue.. må jo ha det med 3 fotballgutter i hus... :-)

kjelleren er fra 1950 og der er det mur gulv og vegger så det blir å flislegge og fore ut vegger... blir moro å se hvordan det blir til slutt.. :-)



ønsker dere en fortsatt god jul og en flott nyttårsfeiring!! Klem xxx

4 kommentarer:

Fru Fjeldhammer sa...

Hei hei..
så deilig med sydentur a.. uansett om jula kom plutselig.. koslig blir det lell!!

Du kan få et par knotter av meg altså, jeg har jo 12 stk i en skuff her nå!! *S* (bare å invitere meg på en kaffe vettu..*kremt*)

Klem klem

Fru Fjeldhammer sa...

Http://www.himmelrommet.no

Mia, New Room Interior sa...

Hei! Koselig at du vil følge meg! :-) Koselige bilder på bloggen din, og mange planer ser jeg, det er alltid spennende.. Likte spesielt godt det soverommet du var inspirert av, nydelige lyse farger.. Ha en fin kveld! Klem-Mia

Mia, New Room Interior sa...

Godt nyttår til deg!! Klem-Mia