torsdag 19. februar 2009

..endelig da..så er den på plass <3

..den henger nå i taket på soverommet...ble så koselig atte.... :-)så nå sitter jeg her i senga med laptop'en på fanget og koser meg og beundrer lampa :-) Ble litt dårlig bilde men får ta et siden i dagslys...-måtte bare ta med et bilde av bamsene mine... den blå har jeg hatt fra jeg var 1 år. Jeg lå på sykehuset etter å ha operert bort en halv nyre... (var født med en urinleder for mye og dengang fjernet de dette....det gjør de ikke lenger)..men nok om nyra.. det var denne bamsen da.. den fikk jeg av min kusine Beate da jeg lå på sykehuset etter operasjonen... den har jeg hatt med meg på alle flyttelass i alle år og har alltid visst hvor den lå :-) jammen er det rart.. og det er et sånt skikkelig koselig barndomsminne denne bamsen, og er en sånn ting som om man kun får lov å putte noen få ting i en sekk så måtte denne ha blitt med...


..litt morsomt er det at min yngste sønn, Henrik (2år), har nå også fått en blå bamse, av den samme Beate(som er en av hans faddere), og bamsen ,som min, heter Blåbamse :-)


Vel, nå skal jeg nyte lampa, kvelden, en kopp kakao og litt blogging resten av kvelden... ha en fin kveld, morgendag og helg!!


Klem Bente :-)


2 kommentarer:

Mitt og Mine sa...

NYDELIG lampe du har fått deg - også på soverommet da! Det ser ut som du har ett kjempefint soverom! Synes den kassen Bamsefar satt på var kjempeflott også!

My home is my Castle - by Kari sa...

Nydelig lampe :))

Klem,Kari