onsdag 4. februar 2009

lille lørdag...



Her har jeg funnet noe jeg kunne tenke meg fra Jeanne d' Arc... masse fint har de... :-)



Ellers..
her går uka i ett..det er jobb å ta igjen etter minsten var dårlig forrige uke og dagene bare raser avgårde.. minstemann er bra men allikevel veldig utidig og skal sitte på armen hele tiden...slitsomt for både liten og stor og nå tror jeg magen hans har gått litt i stå også...uff nå vil jeg snart ha frisk familie... -blir så sliten av sånt... men jeg skal ikke klage- mange har det værre... men jeg prøver å kose meg med litt blogg på kvelden og det er deilig og avslappende... huset skulle vært vaska, kjelleren ryddet enda mer... lurer på når vi skal få tid og overskudd til å endelig bli ferdig med den kjeller'n... nei i dag var det visst ikke så mange positive tanker fra meg- dere får unnskylde :-)



Jeg ser fremover mot vår nå og gleder meg VELDIG masse til den kommer...!!! Her på Østlandet er det masse snø- og det snør nettopp nå.. :-) om alle er friske og raske i helgen skal jeg ta med meg smågutta mine ut en tur og ake litt på jordet..kanskje ha et lite bål og ha med noen pølser og kanskje en thermos med kakao.... mens mannen er på hyttetur med
gutta :-) -og det unner jeg han veldig...

ønsker en fortsatt fin uke for alle som er innom :-) Klem







1 kommentar:

Livy sa...

Heisann!
Det er slitsomt med slike dager! Jeg synes også at det har vært nok sykdom for en stund nå, men nå er vi heldigvis i farta igjen alle sammen her hos oss! Krysser fingrene for at dere blir friske til helgen! Nydelige bilder du viser også forresten:-)

Tusen takk for koselige ord hos meg :-) Ønsker deg en fin torsdag!

Klem fra Livy